vacature voor circus begeleiders

Vacature voor Circus Begeleiders

Vacature circustrainer / begeleider Fabriek Fysiek i.s.m. Circus Factory

Fabriek Fysiek is een stichting die zich inzet voor de ontwikkeling, vernieuwing en verbreding van circus als kunstvorm. Vanuit Arnhem geven we workshops, lessen en voorstellingen. Fabriek Fysiek richt zich op een combinatie van circus en theater omdat circus laagdrempelig is. Leerlingen bewegen veel en leren samen te werken. Er worden duidelijke doelen gesteld waardoor een succeservaring voor iedereen elke keer binnen handbereik is.

De Circus Factory is een dynamisch bedrijf wat vele facetten heeft. We zijn werkzaam in de entertainment business en in het onderwijs met circus, theater en sociale vaardigheden. Vanuit Cultuurspinnerij de Vasim in Nijmegen werken we in Nederland en Belgie op scholen, evenementen en bedrijven. Een belangrijk thema in onze activiteiten is het verbindende element fysiek spel. De middelen die we hiervoor gebruiken zijn circus en theater.

Wij zijn samen op zoek naar freelance circustrainers/begeleiders om lessen te geven aan kinderen en jongeren. Wij zoeken inspirerende personen die interesse hebben in het geven van circuslessen en workshops. Je hebt al ervaring met de doelgroep (4 t/m 18 jaar) en hebt bij voorkeur ervaring met lesgeven en/of ervaring in de verschillende circustechnieken. Naast het geven van vaste wekelijkse cursussen, is het ook mogelijk om verschillende losse activiteiten uit te voeren zoals schoolprojecten, kinderfeestjes en workshops. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en zelf ideeën aan te brengen. Activiteiten worden uitgevoerd in de regio Arnhem/Nijmegen. Werktijden zijn in overleg, flexibiliteit gewenst en geboden.

Wij bieden een freelance-overeenkomst met de mogelijkheid om je breed in te zetten. Je krijgt van ons trainingen van verschillende professionals uit het werkveld om je verder op te leiden. Daarnaast krijg je de kans om een netwerk op te bouwen binnen de culturele sector. Het is mogelijk om bij ons je eigen projecten/voorstellingen te ontwikkelen en in de markt te zetten.

Je komt in een jong docententeam terecht, waar al jarenlange ervaring is. De vaste cursussen worden, waar mogelijk, ondersteund door een assistent-docent uit een van de jongerengroepen. Het vieren en stimuleren van diversiteit in brede zin (blikrichtingen, denkbeelden, cultuur, leeftijd, gender, seksuele voorkeur, geloof etc.) is een belangrijk aandachtspunt van Fabriek Fysiek en nemen we mee in onze keuze voor de kandidaten.

Reageren op de vacature kan tot 19 februari 2021 door een motivatiebrief of video te sturen. Je kunt dit mailen naar lotte@fabriekfysiek.nl. Vragen kunnen ook worden gesteld aan dit adres.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.